Alex Vos - Fysiotherapeut

Bij mij ben je aan het juiste adres voor je klachten aan het bewegingsapparaat. Van nek of rugpijn tot revalidatie na een operatieve ingreep, ik sta graag voor je klaar om de zorg te bieden die u verdient. 

AV fysiotherapie biedt jou fysiotherapeutische zorg in brede zin. Met ruime ervaring in de fysiotherapie kan ik jou, na een intake en een onderzoek, verschillende therapievormen aanbieden. Bovendien heeft AV fysiotherapie een contract met de meeste zorgverzekeraars. 

Juiste adres

Als skate- of snowboarder ben je bij AV Fysiotherapie op het juiste adres. Ik heb zelf meer dan 20 jaar ervaring met het skate- en snowboarden en weet hoe vervelend het kan zijn om niet te kunnen skaten als je weer eens door je enkel bent gegaan of een goede crash hebt gehad. Ik doe er alles aan om je na een blessure weer back on board te krijgen!

Ook maak ik gebruik van de Dry Needling methode. Dry Needling is een behandelmethode binnen de fysiotherapie die doormiddel van een naaldmanipulatie (de druk van een naald) verhardingen in de spier, triggerpoints geheten opheft. Deze behandeling is erg effectief bij spanningsklachten en sportgerelateerde klachten. AV Fysiotherapie heeft de cursus gedaan bij DNS.

Actief

Ik ben vanaf 2011 actief bij het medisch team van de NN Rotterdam Marathon en ik ben aangesloten bij het skateboardphysio netwerk van www.skateboardphysio.com en the daily push.

Ik doe er alles aan om je na een blessure weer back on board te krijgen!AV Fysiotherapie
Alex Vos
Dorpslaan 428
3084 LL Rotterdam
Mobiel: 06 - 34 39 69 93
E-mail: info@avfysiotherapie.nl
Website: www.avfysiotherapie.nl